Ale!

Hattara Puolikuu Nukkamatto

Alk. 118  147 

Hattara maton ei tarvitse olla suorakulmainen tai edes pyöreä. Yksilöllisyyttä sisustukseen saat esimerkiksi tällä: Hattara Puolikuu nukkamatto tuntuu ylellisen pehmeältä jalan alla kuin hattarapilvellä kävelisi.
Voit valita seitsemästä hienosta sävystä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuu- ja olohuoneeseen ja vaikkapa pöydän alle. Myös lastenhuoneessa Hattara matto ilahduttaa varmasti ja siinä on pehmoinen istuskella pidempäänkin.

Jalan alla maton paikallaan pysymisen varmistaa EVAPOLYTEX-pohjaus, joka tekee matosta liukumattoman ja ryhdikkään. Myös omilla mitoilla aina 4 metrin leveyteen saakka.

Toimitusaika 17 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Ihanan pehmoinen nukka on Hattara matosssa kestävää polyamidia. Langan käsittely tekee Hattarasta pehmoisen. Matalassa nukassa muodot toimivat erityisen hyvin, koska kuviot erottuvat hyvin eikä nukka peitä pieniäkään yksityiskohtia kovin helposti.

Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX-pohjausmateriaali, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. Hattara-matossa ei ole lateksia.

Hattara-nukkamattoa on mahdollista saada jopa 4 metrin leveyteen saakka.

Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

VM-Carpet

Viita-ahon mattokutomon perustivat Arto ja Aila Viita-aho vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Kutomossa tehtiin mm. räsymattoja jo heti alusta lähtien, myöhemmin mukaan tulivat myös nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal ja pellava.

Arto Viita-aho oli innovatiivinen yrittäjä, jolla oli jatkuvasti kehittämisideoita työnalla ja tämä perinne on jäänyt yrityksen dna:han edelleenkin. VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 20 vuotta. Tänään VM-Carpet on Suomen suurin kutomo, jolla on edelleen omaa tuontantoa Lappajärvellä sekä koko maailmassa ainutlaatuinen pohjauslinjasto, jolla tehdään uniikkia ja turvallista pohjausta mattoihin.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. 30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Materiaali

100% polyamidi
Pohjaus: EVAPOLYTEX

Saatat myös pitää...