Ale!

Hattara Jänö Nukkamatto

Alk. 157  196 

Hattara Jänö-matto tuntuu ylellisen pehmeältä jalan alla kuin hattarapilvellä kävelisi. Maton yli kulkee hauskat jänönjäljet.
Voit valita neljästä hienosta sävystä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuu- ja olohuoneeseen. Myös lastenhuoneessa Jänö matto ilahduttaa varmasti ja siinä on pehmoinen istuskella pidempäänkin.

Voit valita seitsemästä hienosta sävystä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuu- ja olohuoneeseen ja vaikkapa pöydän alle. Myös lastenhuoneessa Hattara matto ilahduttaa varmasti ja siinä on pehmoinen istuskella pidempäänkin.

Jalan alla maton pitää paikallaan EVAPOLYTEX-pohjaus, joka tekee matosta liukumattoman ja ryhdikkään.

Hattaraa saa jänökuviolla myös omilla mitoilla aina 4 metrin leveyteen saakka.

Toimitusaika 22 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Hattara maton ihanan pehmoinen nukka on kestävää polyamidia. Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX-pohjausmateriaali, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. Hattara-matossa ei ole lateksia.

Matossa olevat jänönjäljet on tehty reikäkuviona. Hattara Jänö mattoa on mahdollista saada jopa 4 metrin leveyteen saakka.

VM-Carpet

Viita-ahon mattokutomon perustivat Arto ja Aila Viita-aho vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Kutomossa tehtiin mm. räsymattoja jo heti alusta lähtien, myöhemmin mukaan tulivat myös nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal ja pellava.

Arto Viita-aho oli innovatiivinen yrittäjä, jolla oli jatkuvasti kehittämisideoita työnalla ja tämä perinne on jäänyt yrityksen dna:han edelleenkin. VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 20 vuotta. Tänään VM-Carpet on Suomen suurin kutomo, jolla on edelleen omaa tuontantoa Lappajärvellä.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. 30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Materiaali

100% polyamidi
Pohjaus: EVA