Palvelut

Kotiinkuljetus koskee verkkokaupan yli 100 eur tilauksia ilman erillistä kotiinkuljetuslisää. Verkkokaupan toimituskulut 9,90 – 14,90 tai 39,90 (isoimmat tuotteet).

Palvelemme mielellään erilaisissa mattoihin liittyvissä tarpeissa kuten mattojen valinta, pesu tai asennus.

Myymälämme palvelee

Normaalit aukioloaikamme:

Ma-pe      klo 10-17
La             klo 10-15

Myymälämme on pääosin suljettuna sunnuntaisin sekä  juhlapyhinä.

Verkkokauppamme on auki 24/7.

Mattojen valinassa apu tarpeen? 

Myymälässä ammattitaitoiset myyjämme auttavat sopivien mattojen valinnassa. Halutessasi voit ottaa kuvan mattoa kaipaavasta tilasta suunnittelun pohjaksi.

Työpaikoilla ja useamman maton hankinnoissa osallistumme tarvittaessa mielellämme myös paikan päällä mattotarpeiden kartoitukseen ja sopivien mattojen valintaan Seinäjoen, Lapuan, Kauhavan ja Lappajärven ympärystössä. Ota yhteyttä niin sovitaan asiasta tarkemmin.
050 570 6941
kotimatto@kotimatto.fi

Villa ja Peite showroom myymälässämme. Tervetuloa tutustumaan, saat samalla alekoodin tuotteiden tilaamiseen.

Villa ja Peite valmistaa nukkumatuotteita luonnonkuiduista kuten villa, pellava, puuvilla ja luonnonkumi. Valikoimaan kuuluvat patjat, peitteet ja tyynyt sekä patjansuojukset. Laadukkaita ja hyvää unta edistäviä tuotteita esittelyssä myymälässämme Rengastie 2, Seinäjoki. Tule ja ihastu!

Varaa yritykseesi ilmainen mattokartoitus
Seinäjoen, Lapuan, Alajärven tai Kauhavan alueella, teemme sen pohjalta teille ehdotuksen tarvittavista matoista:

040 517 4922/Maria

kotimatto@kotimatto.fi

 

Tarvitseeko mattosi pesua?

Kotimatto toimii kotimaisen mattopesulan Viiden Tähden Mattohuollon palvelupisteenä.

Seinäjoen myymälästä lähtee kerran viikossa, keskiviikkoisin, matot pesuun ja palautuu pestyinä pääsääntöisesti seuraavan viikon keskiviikkona. Paras aika tuoda matot pesua varten myymälään (Rengastie 2, Seinäjoki) on tiistaina klo 17.30 mennessä.

Kotiinkuljetus tarpeen?

Tiedustele myymälästämme mahdollisuutta ja hintaa kotiinkuljetukselle Seinäjoen alueella. Esimerkiksi farmariautoon sopivat matot 3 km säteellä myymälästä 5€ ja 7 km säteellä 10€.

Verkkokaupasta isommat tuotteet toimitetaan aina kotiin saakka. Pienemmät tuotteet noudetaan yleensä kuljettajan, esimerkiksi Postin tai Matkahuollon, toimipisteestä.

Asennuspalvelu

Teemme tarvittaessa tarjouksen myös mattojen asennuksesta. Esimerkiksi kokolattiamatot rullana sekä laattana tai muuten liimattavat matot, kuten kerrostalojen portaikkoihin tulevat matot. Meiltä saat myös matot ja laatat näihin tiloihin.

Kysy lisää p. 040 5174922/Maria

Kerro kaverille: