Palvelut

Kotiinkuljetus koskee verkkokaupan yli 100 eur tilauksia ilman erillistä kotiinkuljetuslisää. Verkkokaupan toimituskulut 9,90 – 14,90 tai 39,90 (isoimmat tuotteet).

Palvelemme myymälässä mielellämme erilaisissa mattoihin liittyvissä tarpeissa kuten mattojen valinta ja pesu.

Myymälämme palvelee

Normaalit aukioloaikamme:

Ma-pe      klo 10-17
La             klo 10-15

Myymälämme on pääosin suljettuna sunnuntaisin sekä  juhlapyhinä.

Verkkokauppamme on auki 24/7.

Mattojen valinassa apu tarpeen? 

Myymälässä ammattitaitoiset myyjämme auttavat sopivien mattojen valinnassa. Halutessasi voit ottaa kuvan mattoa kaipaavasta tilasta suunnittelun pohjaksi. Myös esimerkiksi mallipala lattian pinnoitetta tai sohva/verhokangasta voi olla avuksi värin valinnassa.

050 570 6941
kotimatto@kotimatto.fi

Mattojen kanttausta

Lyhennämme ja kanttaamme myös asiakkaiden omia mattoja. Lankakanttaus tehdään myymälässä ja puuvillanauhakanttaus mattokutomollamme. Kanttaukseen tuotavien mattojen täytyy olla puhtaita voidaksemme käsitellä niitä.

Villa ja Peite showroom myymälässämme. Tervetuloa tutustumaan, saat samalla alekoodin tuotteiden tilaamiseen. Tällä tietoa tämä showroom löytyy myymälästämme vuoden 2023 loppuun saakka.

Villa ja Peite valmistaa nukkumatuotteita luonnonkuiduista kuten villa, pellava, puuvilla ja luonnonkumi. Valikoimaan kuuluvat patjat, peitteet ja tyynyt sekä patjansuojukset. Laadukkaita ja hyvää unta edistäviä tuotteita esittelyssä myymälässämme Rengastie 2, Seinäjoki. Tule ja ihastu!

Varaa päiväkotiin, yhdistykseen tai yritykseesi ilmainen mattokartoitus
Seinäjoen, Lapuan, Alajärven tai Kauhavan alueella, teemme sen pohjalta teille ehdotuksen tarvittavista matoista:

040 517 4922/Maria

kotimatto@kotimatto.fi

 

Tarvitseeko mattosi pesua?

Kotimatto toimii kotimaisen mattopesulan Viiden Tähden Mattohuollon palvelupisteenä.

Seinäjoen myymälästä lähtee kerran viikossa, keskiviikkoisin, matot pesuun ja palautuu pestyinä pääsääntöisesti seuraavan viikon keskiviikkona. Paras aika tuoda matot pesua varten myymälään (Rengastie 2, Seinäjoki) on tiistaina klo 17.30 mennessä.

Kotiinkuljetus tarpeen?

Tiedustele myymälästämme mahdollisuutta ja hintaa kotiinkuljetukselle Seinäjoen alueella. Esimerkiksi farmariautoon sopivat matot 3 km säteellä myymälästä 10€ ja 7 km säteellä 15€.

Verkkokaupasta isommat tuotteet toimitetaan aina kotiin saakka. Pienemmät tuotteet noudetaan yleensä Postin toimipisteestä.

Kerro kaverille: