Sisustusideat

Sisustaminen on kivaa ja innostavaa. Joskus se on aikaa vievää. Toisinaan työlästä. Lopputulos on useimmiten palkitsevaa.

Tänne olemme koonneet iloksesi sisustusideoita ja vinkkejä mattojen käytöstä eri tiloissa. Otamme myös mielellään vastaan sinun ajatuksiasi ja jos haluat jakaa jonkun kuvan meidän ja muiden sisustajien kanssa, lähetä se meille sähköpostiin, niin tilaisuuden tullen laitamme sen myös tänne näkyviin.

Virkistävää sisustusiloa!

Kotimaton tiimi

 

PS. Vastaa kyselyyn ja auta meitä kehittämään toimintaamme. Voit samalla osallistua vastanneiden kesken järjestettävään arvontaan. Linkki kyselyyn tässä. KIITOS vaivannäöstäsi!

 

 

Vaaleaan sisustukseen voit tuoda väriä matolla ja kokonaisuus toimii hyvin. Kuvassa kotimainen Vieno-matto, jonka materiaalit ovat pellavaa ja puuvillaa, josta 80% on kierrätettyä.

Matto kokoaa kalusteet kokonaisuudeksi niin olohuoneessa kuin ruokailutilassakin. Matolla voi tehdä tilaan kätevästi myös omia alueita eri kalusteille.

Pöydän alle kannattaa valita matto, jolle tuolit mahtuvat myös ulosvedettäessä. Näin maton reuna ei hakrista eikä rispaannu tuolinjaloista.

Kuvissa Elysee-nukkamatto   ja Honka-paperinarumatto.

Olemme Habitaressa ”Start up” alueella yhdessä muiden tuoteperheidemme kanssa.

Osastomme 6a80 löytyy nimellä KOLO by Karvala

KOLO by Karvala on kokonaan uusi tuoteperhe, joka esitellään messuilla. KOLO-sarjan ensimmäinen tuote on lemmikkieläimen peti, joka vaimentaa ääntä. Näin lemmikki saa oman pesäkolon, jossa on hyvä levätä.

Tule katsomaan messuille sanan mukaisesti uunituoreet tuotteet! Messuilla selviää, miksi ne ovat nimenomaan uunituoreita.

………………………………………………………………………….

Makuuhuoneessa levätään, joten ympäristön rauhallisuus on tärkeää. Tekstiili myös pehmentää tilaa.

Nukkamatto on pehmeä jalan alla. Nukkamattoon voi tehdä kuvioita myös leikkaamalla, kuten tässä kuvassa.

Kerro kaverille:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn