Yritys

Kotimatosta löydät matot kotisi lisäksi myös työpaikalle.

Kotimatossa on runsas valikoima vaihtoehtoja kaikkiin kodin kuiviin tiloihin mukaan lukien terassit ja eteiset. Kotimaisia mattoja meillä on laaja valikoima. Muun muassa omasta Mattokutomo Mallasta sekä VM-Carpetilta ja useilta pienemmiltä kutomoilta. Meiltä saat käytävämatot omilla pituuksilla ja mattoja myös kokonaan oman kokoisenasi.  Muotoon leikatut onnistuvat yhtälailla kuin kokolattiamatotkin.

Työpaikalle tarjoamme laajan valikoiman erilaisia mattoja eteisen kuramatoista hotellin hienointa sviittiä myöden. Lasten päiväkodit, koulut, erilaiset asumisyksiköt, toimistot, kiinteistöyhtiöt, pankit, seurakunnat ja monet muut yritykset ja organisaatiot ovat asiakkaitamme. Palvelemme jokaista kohdetta yksilöllisesti ja haluamme tarjota aina parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeen mukaan. Toimittaja- ja yhteistyöverkostomme on laaja ja ellei meiltä jotain tarvittavaa heti löydy, etsimme sen verkostomme avulla.

Autamme myös suunnittelussa.

Historiaa

Kotimatto on nykyään Karvala Oy:n omistuksessa, mutta se on perustettu jo vuonna 1984 Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Hyvä palvelu on ollut avainasemassa Kotimatolla alusta alkaen. Myymälän perustivat aikanaan Matti ja Anne Kari. Matti oli aktiivinen ja kekseliäs yrittäjä, joka oli maakunnassa ja vähän kauempanakin tunnettu ahkerana mattokauppiaana. Matilta sujui mattoesittelyt niin koteihin kuin toimistoihinkin. Useampi päiväkoti, seurakunta, leirikeskus, toimisto ja hoitolaitos on matotettu Matin toimesta. Hän myös haki mattoja pesupalveluun keväisellä kierroksella yrityksistä  ja palautti pestyt matot viikon päästä puhtaina takaisin.

Matin menehdyttyä vaikeaan sairauteen, myymälä jatkoi Annen ja lasten omistuksessa. Koska heidän intohimonsa suuntautui muille aloille, Kotimatto sai uuden omistajan Karvalasta, toisesta perheyrityksestä. Kuvassa yllä uudet omistajat Maria Viita-aho-Tohni puolisonsa Pentin kanssa sekä Taavi Hanhisalo, Marian keskimmäinen poika. Karvala Oy:llä oli jo ennestään suomalainen kalusteiden ja sisustustuotteiden verkkokauppa Design from Scandinavia www.designfromscandinavia.com .
Näin kaksi laadukkaan sisustuksen puolesta puhujaa yhdisti voimansa.

Matot ja muut sisustuksen tuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat matot koteihin ja julkisiin tiloihin. Olemme matottaneet monet päiväkodit ja toimistot, pankit ja neuvottelutilat. Mattojen lisäksi kivijalkamyymälästämme Seinäjoella löydät joitain kivoja kotimaisia sisutustuotteita ja nykyään myös kaudenhoitoalan ammattilaiset Inkauneus hoitolassa, jonka tilat ovat osassa myymäläämme. t

Tältä sivultamme löydät hyvän valikoiman laadukkaita ja hyväksi havaittuja mattoja melkein tilaan kuin tilaan. Samoja ja vielä laajemmin löydät tietenkin myös kivijalkamyymälästämme Seinäjoella. Valikoimastamme löydät monien suomalaisten, pienten kutomoiden mattoja. Esimerkiksi puuvilla- ja narumatoissa kotimaisuusaste on lähes 100%.

Kokoja ja muotoja on saatavilla aina 4 metrin leveyteen saakka. Käytävämattoja teemme rullista omilla mitoillasi tarpeen mukaan.

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Seinäjoella noin 1 km ydinkeskustasta suuressa sisustuskeskittymässä Rengastiellä. Katso sijainti kartalla.

Tervetuloa palvelevaan mattokauppaan niin verkossa kuin kivijalassakin!

Myymälämme palvelee

Normaalit aukioloajat

Ma-pe      klo 10-17
La             klo 10-15

Myymälämme on pääosin suljettuna sunnuntaisin sekä juhlapyhinä.

Verkkokauppamme on auki 24/7.

Kuvassa yllä Maria Viita-aho-Tohni miehensä Pentti Tohnin sekä poikansa Taavi Hanhisalon kanssa.

Kerro kaverille: