Yritys

Kotimatto on jo vuonna 1984 perustettu matto-alan perheyritys Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Hyvä palvelu on ollut avainasemassa Kotimatolla alusta alkaen. Myymälän perustivat aikanaan Matti ja Anne Kari. Matti oli aktiivinen ja kekseliäs yrittäjä, joka oli maakunnassa ja vähän kauempanakin tunnettu ahkerana mattokauppiaana. Matilta sujui mattoesittelyt niin koteihin kuin toimistoihinkin. Useampi päiväkoti, toimisto ja hoitolaitos on matotettu Matin toimesta. Hän myös haki mattoja pesupalveluun keväisellä kierroksella yrityksiin  ja palautti pestyt matot viikon päästä puhtaina takaisin.
Matin menehdyttyä vaikeaan sairauteen, myymälä jatkoi Annen ja lasten omistuksessa. Koska heidän intohimonsa suuntautui muille aloille, Kotimatto sai uuden omistajan Karvalasta, toisesta perheyrityksestä, jolla oli jo ennestään suomalainen verkkokauppa Design from Scandinavia www.designfromscandinavia.com . Näin kaksi laadukkaan sisustuksen puolesta puhujaa yhdisti voimansa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat matot koteihin ja julkisiin tiloihin. Olemme matottaneet monet päiväkodit ja toimistot, pankit ja neuvottelutilat. Mattojen lisäksi kivijalkamyymälästämme Seinäjoella löydät kotimaisia, todella ammattitaidolla valmistettuja huonekaluja ja muita sisustusuotteita. Näitä ovat esimerkiksi Hakolan ja Pedron sohvat, Puulonin ja Peltolan pöytäryhmät, sohvapöydät ja muut puuhuonekalut, AVA Roomin kerrossängyt, Lennolin tekstiilit, Yesecon akustiikkataulut. Näitä ja muita tuotteita löydät myös www.designfromscandinavia.com verkkokaupasta.

Tältä sivultamme löydät hyvän valikoiman laadukkaita ja hyväksi havaittuja mattoja melkein tilaan kuin tilaan. Samoja löydät tietenkin myös Valikoimastamme löydät monien suomalaisten, pienten kutomoiden mattoja. Esimerkiksi puuvilla- ja narumatoissa kotimaisuusaste on lähes 100%.

Kokoja on saatavilla aina 4 metrin leveyteen saakka. Käytävämattoja teemme rullista omilla mitoillasi tarpeen mukaan.

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Seinäjoella noin 1 km ydinkeskustasta suuressa sisustuskeskittymässä Rengastiellä. Katso sijainti kartalla.

Tervetuloa palvelevaan mattokauppaan niin verkossa kuin kivijalassakin!

Kerro kaverille:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn