Sisal Matto

Alk. 138 

Sisal matto on luonnonkuituinen klassikko, se on kulutusta hyvin kestävä. Sileäsidoksinen Sisal on tyypillisimmillään kodin edustustiloissa, auloissa ja eteisissä sekä julkisien tilojen kabineteissa ja kokoustiloissa. Se soveltuu myös lasitetulle terassille ja parvekkeelle. Valmis matto on ympärikantattu 70 mm puuvillakantilla. EVA-pohjaus tekee matosta ryhdikkään ja liukumattoman.  Pinta kestää kovaa kulutusta ja on ajattoman tyylikäs monen tilan matto.  Kokovaihtoehdot ovat rajattomat, nimittäin valitsemalla kokovaihtoehdoista koon: erikoiskoko, voit valita mittatilaustyönä tehtävän maton juuri sinun tarpeisiisi, tässä maksimi leveys 4 metriä ja pituutta saa olla vaikka kymmeniä metrejä.

Toimitusaika 22 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Sisal on kovaa kulutusta kestävä luonnonkuitu. Matto on helppo imuroida ja pyyhkiä puhtaaksi. Erikoismitat mahdollisia 4 metrin leveyteen saakka.

Kutistumisen vuoksi sisal-mattoa ei suositella tuulikaappeihin eikä kosteisiin tiloihin. Koska sisal luonnonkuitujen tapaan kutistuu kastuessaan, kupruamisen välttämiseksi kannattaa tarvittaessa pestä koko matto.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

Sisal

Saatat myös pitää...