Satine Nukkamatto

Alk. 123 

Elämää kestävä nukkamatto miellyttävän pehmeällä nukalla. Matto on elävän näköinen, koska sen nukka kaartuu käytön mukaan ja valo taittuu nukasta eri tavoin eri kulmasta. Satinen voit huoletta laittaa kovaankin kulutukseen, se ei siitä säikähdä. Matto on mukava jalalle ja silti riittävän matala, että sen voi laittaa useimpien ovien eteen ilman, että se vaikeuttaa oven avaamista.

Laaja kokovalikoima ja omat mitat mahdollisia 4 metrin leveyteen saakka. Sopii myös kokolattiamatoksi.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Satine-matto kestää kovaakin kulutusta ja näin sopii myös julkisiin tiloihin. Sen nukka on lujaa polyamisia ja pohjassa liukumista estävä EVA, joka sopii kaikille lattioille, on hajuton eikä jätä jälkiä lattiaan. Voit tilata VM-Carpetin Satine-maton myös omilla mitoilla. Nukkapinta on valmistettu EU:ssa, EVA-pohja, kokojen leikkaus ja viimeistely tehdään Suomessa.
Halutessasi maton kokolattiamattona, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@designfromscandinavia.com

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

Nukka: Polyamidi
Pohjaus: EVA