Ale!

Kasperi Pellava-puuvillamatto

Alk. 107  134 

Maanläheisin värein ammattitaidolla kudotun Kasperin materiaalit ovat rouhea pellava sekä puuvilla, josta 80% kierrätettyä.
Taidokkaat, ihastuttavat sidokset antavat matolle upealla tavalla perinteikkään ilmeen. Kuteet ovat esikutistettuja, mutta leveydestä matto saattaa kutistua pesussa noin 5%.

Käytävämaton leveys 95 cm. Muut leveydet 145 cm ja 165 cm sekä myös 205 cm. Omat mitat mahdollisia.

Valmistettu Suomessa, Pohjanmaalla. Kotimainen Kasperi on Avainlopputuote. Design Mervi Pesonen.

Toimitusaika 21 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Huom! Matot valmistetaan asiakkaan tilauksesta eikä niillä ole palautusoikeutta.

Mikäli matossa on valmistusvika, ota meihin yhteyttä.

Kasperi on Pohjanmaalla kudottu kotimainen pellava-puuvillamatto. Sekä pellava- että puuvillakude on värjätty Suomessa. Puuvillakude on 80% kierrätettyä puuvillaa ja 20% pes, joka lisää lujuutta. Kuteet ovat esikutistettuja, mutta leveydestä matto saattaa kutistua pesussa noin 5%.

Valittaessa kanttaus, kantit tehdään suomessa valmistetulla puuvillanauhalla. Mitat ovat noin +-2%.

Ihastuttavat värit ja kauniin sidoksen on suunnitellut Mervi Pesonen. Runsaasti kokovaihtoehtoja.

Forest Folk on enemmän kuin tuotebrändi. Se on tapa suhtautua elämään: iloisesti hassutellen, kunnioittaen omia juuria ja taustoja. Forest Folk on tehty ihmisille, jotka arvostavat persoonallisuutta, ekologisuutta ja ovat kiinnostuneita uusista asioista.

Lappajärvi

Kauan, kauan sitten putosi taivaalta meteoriitti, iskeytyi keskelle pohjanmaan lakeutta ja muodosti Lappajärven. Se on pohjalaismaakuntien suurin järvi ja Euroopan suurin kraatterijärvi. Nyt kraatterijärven rannoilla nauttivat syvistä viileistä vesistä lukuisat mökkeilijät ja kalastajat. Vedestä onkin hyvä nauttia, koska se on erityisen pehmeää meteoriitin iskun jäljiltä. Se nimittäin sai aikaan zeoliitin muodostumista järven pohjaan, mikä pehmentää edelleen järven vettä. Jos joskus käyt uimassa Lappajärvessä, huomaat tämän. Hiukset ovat ihanan pehmeät eikä iho kuiva pidemmästäkään kylpemisestä Lappajärvessä.

Karvalan kylä

Yrityksemme nimi Karvala Oy on kunnianosoitus pienelle maalaiskylälle Pohjanmaalla, johon yrityksen juuretkin juontavat.  Karvalan kylä on Lappajärven rannalla. Kylä sai nimensä verkonkutojien perheeltä, joka aikoinaan asutti aluetta. Kalaverkot nimittäin valmistettiin eläinten karvoista, kuten hevosen jouhista. Vireällä paikkakunnalla on  asukkaita reilut 3000 ja Karvalasta matkaa kunnan keskustaan 12 kilometriä. Kun Karvalan kylässä lähdetään kauppaan, ei ovia edelleenkään tarvitse panna lukkoon, naapureita tervehditään kylänraitilla ja kahville saa poiketa.

Hoito-ohjeet

Imurointi säännöllisesti.

Tarvittaessa hellävarainen tasovesipesu viileällä vedellä. Liota tekstiilipesuaine ensin hyvin veteen, levitä pesuvesi matolle ja harjaa pehmeällä harjalla. Vältä voimakasta hankausta. Huuhtele hyvin, poista ylimääräinen vesi esimerkiksi lastalla. Tasokuivaus tai kuivaus tukevalla tangolla. Saattaa kutistua pesussa leveydestä n. 5 %.

Materiaali

Pellava noin 50%, puuvilla noin 50%, puuvillasta on 80% kierrätettyä