Ale!

Hilla Räsymatto

Alk. 162  170 

Huippusuunnittelija Jukka Rintalan suunnittelema Hilla matto tuo tuulahduksen kesäillasta järven rannalla. Suomalainen, korkealaatuinen puuvillakangasmatto on tehty perinteitä kunnioittaen ja siinä onkin aitoa räsymaton henkeä. Helppohoitoinen ja kevyt matto sopiikin kodin kaikkiin tiloihin. Hilla matto on vesipestävä, kodikas sekä kestävä. Perinteinen puuvillamatto sopii loistavasti nykyaikaiseenkin kotiin.

Toimitusaika 22 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Jukka Rintalan suunnittelemassa Hilla matossa käytetään puuvillakangasta, joka värjätään, tehdään kuteeksi ja kudotaan matoksi Pohjanmaalla. Perinteinen räsymatto kestää äidiltä tyttärelle ja isältä pojalle. Valmistetaan Suomessa sinua varten tilauksesi mukaan.

VM-Carpet

Viita-ahon mattokutomon perustivat Arto ja Aila Viita-aho vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Kutomossa tehtiin mm. räsymattoja jo heti alusta lähtien, myöhemmin mukaan tulivat myös nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal ja pellava.

Arto Viita-aho oli innovatiivinen yrittäjä, jolla oli jatkuvasti kehittämisideoita työnalla ja tämä perinne on jäänyt yrityksen dna:han edelleenkin. VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 20 vuotta. Tänään VM-Carpet on Suomen suurin kutomo, jolla on edelleen omaa tuontantoa Lappajärvellä.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti raitojen suuntaan. Puuvilla kutistuu pesussa 5%.

Materiaali

100% puuvilla