Kampanjat

KOTIIN JA TYÖPAIKALLE MYYMÄLÄSTÄ

Pehmeitä nukkamattoja  Helppohoitoisia mattoja keittiöön ja terassille, paljon erilaisia vaihtoehtoja. Muun muassa puuvillamattoja, muovimattoja, polypropeenimattoja, paperinarumattoja. Nyt myös aivan upeat ruotsalaisen Horreds:n muovimatot.

Erilaisia villamattoja laadukas valikoima, löytyy sekä sileitä että muhkealla pampulapinnalla. Kotimaisia puuvillamattoja ajankohtaisissa väreissä, joita voi myös räälälöidä oman maun mukaan.

Myymälässä laajin valikoima VM-Carpetin mattoja, myös sellaisia mitä et muualta saa .

Tule katsomaan kivijalkamyymäläämme (Rengastie 2, Seinäjoki).

Myymälässä mattolavallinen kotimaisia mattoja -30% ovh:sta

UUSI ERÄ saapunut  VM-Carpetin II-laatuisia mattoja -30-50%

Mukana käytävämattoja ja isompia mattoja pääosin nukkaisena,  esim. Hattara valkoinen 200×300 cm 299,- (ovh 622,-). Isoja kudottuja mattoja on muun muassa paperinarusta.

Tule valitsemaan parhaat päältä!

Verkkokaupastamme on myös harkittu valikoima valaisimia

Valaisimet ovat muun muassa italialaiselta Ideal Lux:lta. Ne löydät tuotevalikossa ”Muut”

 

 

 

 

Värikkäitä matalanukkaisia mattoja, jotka kestävät julkistenkin tilojen käytön. Pyöreänä eri kokoja. Esimerkiksi Ø80-90 cm hintaan 59,-.

 

 

KOLO koiranpeti keskikokoiselle koiralle on nyt myymälässä. Kiva pyöreä muoto on mukava niin silmälle kuin lemmikillekin. Rakenne ja materiaali yhdessä vaimentavat myös ääntä ja näin pedissä on hyvä rauhoittua.

SYLI lemmikkipeti on uusi petikoko pienelle koiralle tai kissalle. Ihana pyöreä muoto. Tästä saatavilla myös eri värejä. Kotimainen tämäkin.

Tule tutustumaan myös tähän hienoon suomalaiseen lemmikkien design-tuotteeseen!

Kerro kaverille: