Kampanjat

KOTIIN JA TYÖPAIKALLE MYYMÄLÄSTÄ ja VERKKOKAUPASTA

Pehmeitä nukkamattoja  Helppohoitoisia mattoja keittiöön ja terassille, paljon erilaisia vaihtoehtoja. Muun muassa puuvillamattoja, muovimattoja, polypropeenimattoja, paperinarumattoja. Nyt myös aivan upeat ruotsalaisen Horreds:n muovimatot.
Erilaisia villamattoja laadukas valikoima, löytyy sekä sileitä että muhkealla pampulapinnalla. Kotimaisia puuvillamattoja ajankohtaisissa väreissä, joita voi myös räälälöidä oman maun mukaan.

Myymälässä laajin valikoima VM-Carpetin mattoja, myös sellaisia mitä et muualta saa. Tule katsomaan kivijalkamyymäläämme (Rengastie 2, Seinäjoki).

Juuri nyt: Villamatot -20%

Voimassa myymälässä oleville matoille ja 22.1. saakka. Verkkosivuilla alennukset tuotekohtaisesti.

Villa ja Peite showroom luonnonmateriaaleista valmistetuista nukkumatuotteista saapuu myymälään. Tehtaan edustaja paikalla 18.1.2020. Tule tutustumaan ja saat samalla alekoodin tuotteiden tilaamiseen.

Edellisen kunniaksi myös myymälän puuvillamatot -20% 22.1. saakka. Verkkosivuilla alennukset voimassa tuotekohtaisesti.

Kotimaisia mattoja lähituotantona

Myymälässä mattolavallinen kotimaisia mattoja alennuksessa -30% ovh:sta

Runsas ERÄ  VM-Carpetin pikkuvikaisia, väärän mittaisia, mallistosta poistuneita tai II-laatuisia mattoja -30-50%

Mukana käytävämattoja ja isompia mattoja pääosin nukkaisena,  esim. Hattara valkoinen 200×300 cm 299,- (ovh 622,-). Isoja kudottuja mattoja on muun muassa paperinarusta.

Tule valitsemaan parhaat päältä!

 

 

Verkkokaupastamme on myös harkittu valikoima valaisimia

Valaisimet ovat muun muassa italialaiselta Ideal Lux:lta. Ne löydät tuotevalikossa ”Valaisimet”

 

Vielä jonkun verran jäljellä värikkäitä matalanukkaisia mattoja, jotka kestävät julkistenkin tilojen käytön. Pyöreänä eri kokoja. Esimerkiksi Ø80-90 cm hintaan 59,-.

 

LEPO on uusi lemmikkipeti isommalle koiralle. Valmistettu Suomessa. Päällinen kestävää, kaunista ja tukevaa puuvillamattoa, taustakangas helppohoitoista easy care-kalustekangasta sekä pisteenä i:n päälle Lennolin kotimainen sisätyyny.

KOLO koiranpeti keskikokoiselle koiralle on nyt myymälässä. Kiva pyöreä muoto on mukava niin silmälle kuin lemmikillekin. Rakenne ja materiaali yhdessä vaimentavat myös ääntä ja näin pedissä on hyvä rauhoittua.

SYLI lemmikkipeti on uusi petikoko pienelle koiralle tai kissalle. Ihana pyöreä muoto. Tästä saatavilla myös eri värejä. Kotimainen tämäkin.

Tule tutustumaan myös tähän hienoon suomalaiseen lemmikkien design-tuotteeseen!

Kerro kaverille: