Kampanjat

KESÄALE menossa!

KOTIIN JA TYÖPAIKALLE MYYMÄLÄSTÄ

Pehmeitä nukkamattoja  Helppohoitoisia mattoja keittiöön ja terassille, paljon erilaisia vaihtoehtoja. Muun muassa puuvillamattoja, muovimattoja, polypropeenimattoja, paperinarumattoja. Nyt myös aivan upeat ruotsalaisen Horreds:n muovimatot.

Erilaisia villamattoja laadukas valikoima, löytyy sekä sileitä että muhkealla pampulapinnalla. Kotimaisia puuvillamattoja ajankohtaisissa väreissä, joita voi myös räälälöidä oman maun mukaan.

Myymälässä laajin valikoima VM-Carpetin mattoja. Uusimmat kuosit VM-Carpetilta ja myös sellaisia mitä et muualta saa .

Tule katsomaan kivijalkamyymäläämme (Rengastie 2, Seinäjoki).

Kaikki matot -15% kesäalessa.

Myymälässä eriä myös isommilla alennuksilla.

 

ERÄ VM-Carpetin II-laatuisia mattoja -30-50%

Uusi erä saapui juuri. Mukana isoja mattoja nukkaisena ja kudottuna. Tule valitsemaan parhaat päältä!

 

 

Värikkäitä matalanukkaisia mattoja, jotka kestävät myös julkisten tilojen käytön. Pyöreänä eri kokoja. Esimerkiksi Ø80-90 cm hintaan 59,-.

Käytävämattoja: Botnia Carpetin laadukkaita, pehmoisia villamattoja koossa 70×140 cm 69,- (ovh 260,-) esimerkiksi sängynviereen makuuhuoneessa.

Keittiöön: Erä tiivistä trikoomattoa 80×200 cm hintaan 79,-. Muutamia vielä jäljellä.

Lisäksi myymälässä edullisia mattoja eri kokoisina poistonurkasta: viimeisiä kappaleita poistuneista väreistä, kokoja, joita jää, kun valmistetaan erikoismittoja ym.

 

KOLO koiranpeti keskikokoiselle koiralle on nyt myymälässä. Kiva pyöreä muoto on mukava niin silmälle kuin lemmikillekin. Rakenne ja materiaali yhdessä vaimentavat myös ääntä ja näin pedissä on hyvä rauhoittua.

SYLI lemmikkipeti on uusi petikoko pienelle koiralle tai kissalle. Ihana pyöreä muoto. Tästä saatavilla myös eri värejä. Kotimainen tämäkin.

Tule tutustumaan myös tähän hienoon suomalaiseen lemmikkien design-tuotteeseen!

Kerro kaverille: