Tilausehdot ja rekisteriseloste

Kotimatto.fi  ja Karvala Oy:n käyttäjäsopimuksen ehdot sekä rekisteriseloste.

Yhteystiedot

Karvala Oy
Länsirannantie 838
62630 KARVALA
FINLAND

puh. +358 46 922 0139
info@karvala.fi

Kotimatto.fi -verkkokaupan omistaa yritys Karvala Oy. Luotettavan nettikaupan takaa Karvala Oy:n taustalla olevat tunnetut tuotteiden toimittajat ja niiden vakaa toiminta vuosikymmenien ajalta. Täältä löydät koottuna kaikki tiedot verkkokaupastamme. Tarvittaessa kysy asiakaspalvelustamme lisää.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n palvelun kautta. Vaihtoehtona on myös maksaminen Paypal:n kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ

puh. 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Huom! On tärkeää palata nettikaupan sivustolle maksamisen jälkeen. Tämä kirjaa maksun vastaanotetuksi ja nopeuttaa toimitusta.

 

Toimitusaika

Karvala Oy lähettää tilatut tuotteet keskimäärin 1-3 viikon sisällä tilauksen saavuttua. Saat tiedon sähköpostiisi, kun tilaus on lähetetty.

Toimitustavat ja hinnat

Suomessa

Toimitukset tulevat kulloinkin tuotteen kokoon ja painoon nähden parhaiten sopivalla kuljetusyhtiöllä.

Postipaketti noudettavissa postitoimipaikasta tai postin ovelle-paketti.

Toimituskulut määräytyvät painon ja tilavuuden mukaan

Ulkomailla

Toimitukset tulevat tuotekohtaisesti parhaiten sopivalla kuljetusyhtiöllä joko Schenkerillä, GLS:llä, postilla, DHL:llä tai mahdollisella muulla kuljetuksella.

Kuljetusvauriot

Jos pakettia vastaanottaessasi toteat, että paketti ja myös sen sisältämä tuote ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee heti paketin vastaanottotilanteessa vahinkoilmoitus ja kirjaa vaurio myös rahtikirjaan, joka jää kuljettajalle. Ilmoita vahingosta viipymättä myös Karvala Oy:lle joko sähköpostitse osoitteeseen info@karvala.fi tai yhteydenottolomakkeella, jotta voimme sopia jatkomenettelystä.

Palautusoikeus

Karvala Oy:n asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Asiakas voi palauttaa tuotteen, mikäli

  1. tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Karvala Oy:lle 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta,
  2. tuote on käyttämätön,
  3. tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella, ja
  4. tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.

Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Mittatilauksena tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Kun palautat tuotteita, vastaat itse kuljetusriskistä sekä palautusrahdista, joka on tuotteen koosta ja painosta riippuen Suomessa tapahtuvissa palautuksissa maksimissaan 90 €. Vahingoittunutta tuotetta ei oteta vastaan palautuksena, ellei tuote ole vaurioitunut todennettavasti ensimmäisen toimituksen aikana. Halutessasi palauttaa tuotteen ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi tarkempia ohjeita.

Tuotteen mukana toimitetaan palautelomake, jossa pyydetään tiedot palautuksen syystä, yhteystiedot sekä tilinumero. Rahat palautetaan viimeistään kuukauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen tai maksun palautus tapahtuu maksupalvelun hoitavan yrityksen (Paytrail tai Paypal) toimesta.

Rekisteriseloste

Rekisterin nimi: Karvala Oy:n asiakasrekisteri
Rekisterinpitäjä: Karvala Oy, 62630 KARVALA (y-tunnus: 2757748-3)
Sähköposti: info(at)karvala.fi
Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: Henkilön etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, tiedot tilauksista, käyttäjätunnuksen

Tietojen käyttäminen

Tietoja käytetään myyntitilausten käsittelyssä, Karvala Oy:n taloushallinnossa ja toiminnan kehittämisessä. Tietoja käytetään suoramarkkinointiin vain asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä antamalla luvalla. Rekisterin tietoihin on pääsy ainoastaan Karvala Oy:n henkilökunnalla ja valtuutetuilla tietojärjestelmän ylläpitäjillä, joita kaikkia sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Muutokset

Karvala Oy pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia ylläpitämässään verkkokauppapalvelussa. Karvala Oy voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokauppa sivuston välityksellä Käyttäjälle. Verkkokaupan käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.