Tilausehdot ja rekisteriseloste

Kotimatto.fi  ja Karvala Oy:n käyttäjäsopimuksen ehdot sekä rekisteriseloste.

Yhteystiedot

Karvala Oy
Länsirannantie 838
62630 KARVALA
FINLAND

puh. +358 405174922
info@karvala.fi

Kotimatto.fi -verkkokaupan omistaa yritys Karvala Oy. Luotettavan nettikaupan takaa Karvala Oy:n taustalla olevat tunnetut tuotteiden toimittajat ja niiden vakaa toiminta vuosikymmenien ajalta. Täältä löydät koottuna kaikki tiedot verkkokaupastamme. Tarvittaessa kysy asiakaspalvelustamme lisää.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n palvelun kautta. Vaihtoehtona on myös maksaminen Paypal:n kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ

puh. 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Huom! On tärkeää palata nettikaupan sivustolle maksamisen jälkeen. Tämä kirjaa maksun vastaanotetuksi ja nopeuttaa toimitusta.

 

Toimitusaika

Karvala Oy lähettää tilatut tuotteet keskimäärin 1-3 viikon sisällä tilauksen saavuttua.

Toimitustavat ja hinnat

Suomessa

Toimitukset tulevat kulloinkin tuotteen kokoon ja painoon nähden parhaiten sopivalla kuljetusyhtiöllä.

Postipaketti noudettavissa postitoimipaikasta tai postin ovelle-paketti.

Toimituskulut määräytyvät painon ja tilavuuden mukaan

Ulkomailla

Toimitukset tulevat tuotekohtaisesti parhaiten sopivalla kuljetusyhtiöllä joko Schenkerillä, GLS:llä, postilla, DHL:llä tai mahdollisella muulla kuljetuksella.

Kuljetusvauriot

Jos pakettia vastaanottaessasi toteat, että paketti ja myös sen sisältämä tuote ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee heti paketin vastaanottotilanteessa vahinkoilmoitus ja kirjaa vaurio myös rahtikirjaan, joka jää kuljettajalle. Ilmoita vahingosta viipymättä myös Karvala Oy:lle joko sähköpostitse osoitteeseen info@karvala.fi tai yhteydenottolomakkeella, jotta voimme sopia jatkomenettelystä.

Palautusoikeus

Karvala Oy:n asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Asiakas voi palauttaa tuotteen, mikäli

  1. tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Karvala Oy:lle 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta,
  2. tuote on käyttämätön,
  3. tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella, ja
  4. tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.

Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Mittatilauksena tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Kun palautat tuotteita, vastaat itse kuljetusriskistä sekä palautusrahdista, joka on tuotteen koosta ja painosta riippuen Suomessa tapahtuvissa palautuksissa maksimissaan 150 € (esim. iso divaanisohva). Vahingoittunutta tuotetta ei oteta vastaan palautuksena, ellei tuote ole vaurioitunut todennettavasti ensimmäisen toimituksen aikana. Halutessasi palauttaa tuotteen ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi tarkempia ohjeita.

Ilmoita palautuksen mukana tiedot palautuksen syystä, yhteystiedot sekä tilinumero. Rahat palautetaan viimeistään kuukauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Maksun palautus voi tapahtua myös maksupalveluyrityksen kautta, mikäli näin erikseen sovitaan ja se on käytännössä mahdollista maksuyhtiön puolelta.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Karvala Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Verkkokaupassa maksujen osalta kukin maksupalveluntarjoaja pitää yllä ja vastaa omista henkilötietorekistereistään.

  1. Rekisterinpitäjä

Karvala Oy
Y-tunnus 2747748-3
Länsirannantie 838
62630 Karvala
info@karvala.fi

www.designfromscandinavia.com
www.kotimatto.fi

  1. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Maria Viita-aho-Tohni, maria.viita-aho-tohni@karvala.fi, +358 405174922

      3. Rekisterin nimi

Karvala Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

  1. Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitukset ja perusteet

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste ja suostumusten mukainen henkilötietojen käsittelylle on
– Tilausten käsittely, vahvistaminen ja toimittaminen sekä tarvittaessa reklamaation hoito
– Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin tarvittaessa tilattujen tuotteiden toimittamista
varten tuotteen valmistajalle.
– Asiakasviestintä ja asiakassuhteen hoitaminen
– Suoramarkkinointi, esimerkiksi uutiskirje sähköpostiin
– Tuote- ja palvelutarjonnan suunnittelu ja kehittäminen
– Mielipide- ja markkinatutkimus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi ja liiketoiminnan kehittäminen. Tavoitteena on toimia asiakaslähtöisesti ja yksityisyyttä kunnioittaen.

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:

  1. Asiakastiedot
    a. etunimi, sukunimi , mahdollinen yrityksen nimi ja y-tunnus
    b. lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka
    c. sähköpostiosoite
    d. puhelinnumerot
    g. muut asiakkaan ilmoittamat tiedot
  2. Asiakaspalautetiedot:
    a. arvonta- ja kilpailuvastaukset
    b. asiakaskyselypalaute (kiinnostuksen kohteet)
    c. asiakkaan suostumuksella saadut muut mahdolliset tiedot (yhteystiedot, lupatiedot, syntymävuosi, sukupuoli)
  3. Tilaus- ja tarjontatiedot:
    a. tuotteen saajan nimi
    b. tuotetiedot
    c. tarjontatiedot
    d. hintatiedot
    e. laskutustiedot
    f. toimitustiedot
    g. peruutustiedot
    h. palautustiedot
    i. mahdollinen asiakaskommunikaatio ja reklamaatiotiedot
    j. maksutapatieto
    k. tilaus- ja toimitushistoria

Lisäksi voimme käsitellä kaikista verkkokaupan vierailijoista eräitä teknisiä tietoja, joita voidaan joissain tilanteissa pitää henkilötietoina. Tällaisia tietoja ovat: IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi, verkkokaupasta etsityt tuotteet ja sivuhistoria verkkokaupan sisällä.

  1. Säännönmukaiset tietolähteet ja evästeet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Asiakastietoja voidaan päivittää Väestörekisteristä.

Suoramarkkinointikielto tallennetaan asiakkaan ilmoituksen perusteella. Sähköiseen suoramarkkinointiin (kuten sähköposti, tekstiviestit) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

Sivuillamme käytetään evästeitä parantaaksemme verkkokauppamme käytettävyyttä ja toimivuutta. Lisäksi evästeitä hyödynnetään analytiikkatiedon keräämiseksi ja sosiaalisen median tilien integroimisessa sivustollemme.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto. Jos et halua sivustojen tallentavan evästeitä tietokoneeseesi, voit estää evästeet selainasetuksistasi. Tällöin emme voi taata, että verkkokauppamme toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytämme Google Analytics -työkalua. Lisää tietoa Google Analyticsin tietosuojasta on saatavilla osoitteessa Google Analyticsin tietosuojaselosteesta.

  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin tarvittaessa tilattujen tuotteiden toimittamista varten tuotteen valmistajalle.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen sovitut työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään.
Tietokannan henkilökohtaisten käyttöoikeuksien ja eri käyttäjätasojen avulla käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin.

Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa konesaleissa palveluntarjoajien tiloissa.
Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä henkilöitä. Vain viranomaisilmoituksen tehnyt toimija voi käsitellä henkilörekisterin tietoja. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Henkilöt, jotka käsittelevät tietoja, ovat henkilötietolain 33 §:n mukaisen vaitiolovelvollisuuden ja 48 §:n rangaistussäännösten alaisia.

  1. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterin tarkastus Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti.

  1. Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Rekisteriselosteen viimeisin päivitys 15.5.2018.

Muutokset

Karvala Oy pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia ylläpitämässään verkkokauppapalvelussa. Karvala Oy voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokauppa sivuston välityksellä Käyttäjälle. Verkkokaupan käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.