Selja Puuvillamatto

Alk. 52 

Kotimainen Selja-kuosi tuo kotiisi rentoa ilmapiiriä laadukkaasti ja upeilla yksityiskohdilla. Kotoisat sävyt ja runsas kokovalikoima tarjoavat varmasti tyylikkään ratkaisun joka kotiin.

Selja valmistetaan Suomessa kuteesta värjäykseen ja kutomiseen saakka. Kude on 80 % kierrätettyä puuvillaa. Kuteet ovat esikutistettuja, mutta leveydestä matto saattaa kutistua pesussa noin 5%. Huomaa hieman leveämpi käytävämatto 90 cm.

Maton päissä hapsut.

Selja on Avainlipputuote.

Toimitusaika 21 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Selja-kuosi tuo kotiisi rentoa ilmapiiriä laadukkaasti ja upeilla yksityiskohdilla. Kotoisat sävyt ja runsas kokovalikoima tarjoavat varmasti tyylikkään ratkaisun joka kotiin.

Selja valmistetaan Suomessa kuteesta värjäykseen ja kutomiseen saakka. Kude on 80 % kierrätettyä puuvillaa. Kuteet ovat esikutistettuja, mutta leveydestä matto saattaa kutistua pesussa noin 5%.

Forest Folk-mallisto

on enemmän kuin tuotebrändi. Se on tapa suhtautua elämään: iloisesti hassutellen, kunnioittaen omia juuria ja taustoja. Forest Folk on tehty ihmisille, jotka arvostavat persoonallisuutta, ekologisuutta ja ovat kiinnostuneita uusista asioista.

Karvalan kylä

Yrityksemme nimi Karvala Oy on kunnianosoitus pienelle maalaiskylälle Pohjanmaalla, johon yrityksen juuretkin juontavat.  Karvalan kylä on Lappajärven rannalla. Kylä sai nimensä verkonkutojien perheeltä, joka aikoinaan asutti aluetta. Kalaverkot nimittäin valmistettiin eläinten karvoista, kuten hevosen jouhista. Vireällä paikkakunnalla on  asukkaita reilut 3000 ja Karvalasta matkaa kunnan keskustaan 12 kilometriä. Kun Karvalan kylässä lähdetään kauppaan, ei ovia edelleenkään tarvitse panna lukkoon, naapureita tervehditään kylänraitilla ja kahville saa poiketa.

Lappajärvi

Kauan kauan sitten putosi taivaalta meteoriitti, iskeytyi keskelle pohjanmaan lakeutta ja muodosti Lappajärven. Se on pohjalaismaakuntien suurin järvi ja Euroopan suurin kraatterijärvi. Nyt kraatterijärven rannoilla nauttivat syvistä viileistä vesistä lukuisat mökkeilijät ja kalastajat. Vedestä onkin hyvä nauttia, koska se on erityisen pehmeää meteoriitin iskun jäljiltä. Se nimittäin sai aikaan zeoliitin muodostumista järven pohjaan, mikä pehmentää edelleen järven vettä. Jos joskus käyt uimassa Lappajärvessä, huomaat tämän. Hiukset ovat ihanan pehmeät eikä iho kuiva pidemmästäkään kylpemisestä Lappajärvessä.

Hoito-ohjeet

Imurointi. Tarvittaessa tuuletus raikkaassa ulkoilmassa. Tasovesipesu 30°C miedolla pesuaineella ja runsaalla vedellä. Kuivata varjoisassa paikassa ilmavasti tangolla tai tasossa. Saattaa kutistua pesussa leveydestä noin 5%.

Materiaali

Puuvilla, josta 80% kierrätettyä.

Saatat myös pitää...