Lilja Puuvillamatto

Alk. 52 

Ihastuttava Lilja kuosi ajankohtaisella värityksellä ja laadukkailla materiaaleilla tuo kotiisi jotain perinteistä ja samalla trendikästä.

Lilja valmistetaan Suomessa kuteesta värjäykseen ja kutomiseen saakka. Useita kokoja ja neljä harmonista väriä: vaaleanharmaa, tummanharmaa, vihreä ja beige-ruskea. Kuteet ovat esikutistettuja, mutta leveydestä matto saattaa kutistua pesussa noin 5%.

Kotimainen Lilja on Avainlipputuote.

Toimitusaika 21 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Lilja valmistetaan Suomessa kuteesta värjäykseen ja kutomiseen saakka. Kuteet ovat esikutistettuja, mutta leveydestä matto saattaa kutistua pesussa noin 5%.

Forest Folk on enemmän kuin tuotebrändi. Se on tapa suhtautua elämään: iloisesti hassutellen, kunnioittaen omia juuria ja taustoja. Forest Folk on tehty ihmisille, jotka arvostavat persoonallisuutta, ekologisuutta ja ovat kiinnostuneita uusista asioista.

Hoito-ohjeet

Imurointi. Tarvittaessa tuuletus raikkaassa ulkoilmassa. Tasovesipesu 30°C miedolla pesuaineella ja runsaalla vedellä. Kuivata varjoisassa paikassa tangolla tai tasossa. Saattaa kutistua pesussa leveydestä n. 5%.

Materiaali

Puuvilla, josta 80% kierrätettyä.

Saatat myös pitää...