Lepo Lemmikkipeti

Alk. 139 

Lepo lemmikkipeti on kaunis ja kestävä kotimainen peti, jolla on mukava köllötellä.

Lepo pedin päällyste on tukevaa puuvillamattoa, taustalla on kulutusta kestävä ja helposti puhdistettava kalustekangas. Sisätyyny on kotimaisen Lennolin valmistama sisusmateriaalina kierrätettyä Eco-kuitua.

Päällinen on irrotettava ja pestävä.

Laadukkaalla pedillä tykkäävät lemmikin ohella makoilla myös lapset ja aikuiset, joten voit hankkia oman tyynyn vaikka jokaiselle.

Värejä tulossa lisää myöhemmin, mutta voit jo halutessasi tilata jo nyt Ruusukas maton värien mukaan. Laita siinä tapauksessa maininta väristä lisätietokenttään.

Toimitusaika 18 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Lepo on kotimainen lattiatyyny, jolla on mukava loikoilla niin lemmikin kuin lasten sekä emäntänsä ja isäntänsäkin.

70×105 cm pedin korkeus noin 17 cm
55×70 cm pedin korkeus noin 13 cm.

Tiivis ja helppohoitoinen puuvillamattopäällinen kestää käyttöä ja myös taustakangas on kestävää kalustekangasta, joka on easy clean laatua. Sisätyyny on valmistettu Suomessa Lennolilla ja täyte on eco-kierrätyskuitua.

Irrotettavan päällisen voi pestä hienopesulla.

Design by Karvala, Finland

 

Karvalan kylä

Yrityksemme nimi Karvala Oy on kunnianosoitus pienelle maalaiskylälle Pohjanmaalla, johon yrityksen juuret juontavat.  Karvalan kylä on Lappajärven rannalla. Kylä sai nimensä verkonkutojien perheeltä, joka aikoinaan asutti aluetta. Kalaverkot nimittäin valmistettiin eläinten karvoista, kuten hevosen jouhista, jotka säilytettiin karvapussissa. Karvapussi on alunperin paikan nimi. Myöhemmin se lyhentyi Karvalaksi. Vireällä paikkakunnalla on  asukkaita reilut 3000 ja Karvalasta matkaa kunnan keskustaan 12 kilometriä. Kun Karvalan kylässä lähdetään kauppaan, ei ovia edelleenkään tarvitse panna lukkoon, naapureita tervehditään kylänraitilla ja kahville saa poiketa.

Lappajärvi

Kauan kauan sitten putosi taivaalta meteoriitti, iskeytyi keskelle pohjanmaan lakeutta ja muodosti Lappajärven. Se on pohjalaismaakuntien suurin järvi ja Euroopan suurin kraatterijärvi. Nyt kraatterijärven rannoilla nauttivat syvistä viileistä vesistä lukuisat mökkeilijät ja kalastajat. Vedestä onkin hyvä nauttia, koska se on erityisen pehmeää meteoriitin iskun jäljiltä. Se nimittäin sai aikaan zeoliitin muodostumista järven pohjaan, mikä pehmentää edelleen järven vettä. Jos joskus käyt uimassa Lappajärvessä, huomaat tämän. Hiukset ovat ihanan pehmeät eikä iho kuiva pidemmästäkään kylpemisestä Lappajärvessä.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tuuletus. Poista tahrat tuoreena.
Irrotettavan päällisen voi pestä hienopesulla. Venytä muotoonsa kosteana.

Materiaali

Päällinen puuvillamatto 80% kierrätettyä puuvillaa, 20% pes.
Taustakangas pes
Sisätyyny Lennolin kierrätettyä Eco-kuitua

Saatat myös pitää...