Barrakuda Matto

Alk. 165 

Kestävä, ajaton ja tyylikäs Barracuda. Sisalin kiilto ja perinteinen kalanruotokuvio antavat Barrakuda-sisalmatolle hienostuneen ilmeen. Sisalmatto kestää hyvin kulutusta. Se soveltuu mainiosti käytäville ja eteistiloihin sekä julkisten tilojen kabineteihin ja kokoustiloihin, myös lasitetulle terassille ja parvekkeelle.
Kutistumisen vuoksi sisalmattoa ei suositella tuulikaappeihin eikä kosteisiin tiloihin.

Valmis matto on ympärikantattu 70 mm puuvillakantilla. EVA-pohjaus tekee matosta ryhdikkään ja liukumattoman. Saatavilla omilla mitoilla aina 4 metrin leveyteen saakka.

Toimitusaika 21 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Toimitusaika noin 3 viikkoa.

Materiaali: pinta 100% sisal.
Pohjaus: EVA.
EVA -pohjaus pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Pohjaus on hajuton eikä jätä jälkiä lattiaan. Se sopii kaikille lattiapinnoille eikä lattialämmityskään sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
Värit: Natur, olki, antrasiitti.
Toimittaja: VM-carpet.
Viita-ahon mattokutomon perustivat Arto ja Aila Viita-aho vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Kutomossa tehtiin mm. räsymattoja jo heti alusta lähtien, myöhemmin mukaan tulivat myös nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal ja pellava. VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 30 vuotta. VM Carpetin matot valmistetaan maailman parhaista materiaaleista. Ne kestävät aikaa ja kulutusta hyvin. VM-Carpet pyrkii toimimaan ympäristöä vähän rasittavasti, valmistuksessa syntyvät jätepalat pyritään hyödyntämään omassa toiminnassa ja loput käytetään energiajätteenä Vaasan Mustasaaressa. Yrityksemme käyttämä söhköenergia on ilmastoneutraalia vesisähköä.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Sisalmatolle ei suositella läpikastelua koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan. Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla. Emme vastaa matonpesusta matolle aiheutuneista vahingoista.

Materiaali

Pinta 100% sisal
Pohjaus EVA, jonka alla lateksi