Ale!

Vieno Pellava-puuvillamatto

Alk. 173  199 

Kotoisan rento Vieno-matto on Suomessa kudottu pellava-puuvillamatto. Rouheaan pellavaan yhdistyy puuvillakude, josta 80% on kierrätettyä puuvillaa. Kuteet on esikutistettuja, jolloin matto säilyttää hyvin mittansa pesussa.

Runsaasti kokovaihtoehtoja reilusta 95 cm leveästä käytävämatosta aina kokoon 200×300 cm saakka. Isoimman koon toimitusaika saattaa olla pitkä. Pituuksia on saatavilla myös omilla mitoilla. Ota siinä tapauksessa yhteyttä sähköpostilla.

Design Mervi Pesonen.

Toimitusaika 21 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm
Katso toivelista

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Vieno on Pohjanmaalla kudottu pellava-puuvillamatto, jonka kuteet on valmiiksi esikutistettuja eikä se enää juurikaan kutistu pesussa. Puuvillakude on 80% kierrätettyä puuvillaa ja 20% pes, joka lisää lujuutta. Puuvillakude on myös valmistettu Suomessa.

Ihastuttavat ja kauniit sidokset on suunnitellut Mervi Pesonen.

Raidan leveys noin 20 cm.

Runsaasti kokovaihtoehtoja. Jos tarvitset oman pituuden, ota meihin yhteyttä ja se järjestyy kyllä.

Forest Folk on enemmän kuin tuotebrändi. Se on tapa suhtautua elämään: iloisesti hassutellen, kunnioittaen omia juuria ja taustoja. Forest Folk on tehty ihmisille, jotka arvostavat persoonallisuutta, ekologisuutta ja ovat kiinnostuneita uusista asioista.

Hoito-ohjeet

Imurointi säännöllisesti. Tuuletus haluttaessa ja talvella sään salliessa lumipesu. Ennen lumipesua, jäähdytä matto, ettei lumi tartu kiinni lämpöiseen mattoon.

Tarvittaessa hellävarainen tasovesipesu viileällä vedellä. Liota tekstiilipesuaine ensin hyvin veteen, levitä pesuvesi matolle ja harjaa pehmeällä harjalla. Vältä voimakasta hankausta. Huuhtele hyvin, poista ylimääräinen vesi esimerkiksi lastalla. Tasokuivaus tai kuivaus tukevalla tangolla.

Materiaali

Pellava noin 50%, kierrätetty puuvilla noin 40%, pes 10%