Vieno Pellava-puuvillamatto

Alk. 134 

Kotoisan rento ja samalla perinteisesti maanläheinen Vieno-matto on Suomessa kudottu pellava-puuvillamatto. Rouheaan pellavaan yhdistyy puuvillakude, josta 80% on kierrätettyä puuvillaa. Kuteet ovat esikutistettuja, mutta leveydestä matto saattaa kutistua pesussa noin 5-15%.

Runsaasti kokovaihtoehtoja reilusta 95 cm leveästä käytävämatosta aina kokoon 200×300 cm saakka. Pituuksia on saatavilla myös omilla mitoilla. Kanttaus tehdään puuvillanauhalla. Toimitusaika noin 4-6 viikkoa.

Kotimainen Vieno on Avainlipputuote.

Design Mervi Pesonen.

Toimitusaika 28 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Huom! Matot valmistetaan asiakkaan tilauksesta eikä niillä ole palautusoikeutta.

Mikäli matossa on valmistusvika, ota meihin yhteyttä.

Vieno on Pohjanmaalla kudottu pellava-puuvillamatto.  Sekä pellava- että puuvillakude on värjätty Suomessa. Puuvillakude on 80% kierrätettyä puuvillaa ja 20% pes, joka lisää lujuutta. Kuteet ovat esikutistettuja, mutta leveydestä matto saattaa kutistua pesussa noin 5-15%. Valittaessa kanttaus, kantit tehdään puuvillanauhalla. Puuvillakude on myös valmistettu Suomessa. Katso myös Kasperi pellava-puuvillamatto.

Ihastuttavat ja kauniit sidokset on suunnitellut Mervi Pesonen.

Raidan leveys noin 20 cm.

Runsaasti kokovaihtoehtoja. Mattojen mitat ovat noin +-2% tarkkuudella. Jos tarvitset muista kuin käytävämatosta oman pituuden, ota meihin yhteyttä ja se järjestyy kyllä.

Forest Folk on enemmän kuin tuotebrändi. Se on tapa suhtautua elämään: iloisesti hassutellen, kunnioittaen omia juuria ja taustoja. Forest Folk on tehty ihmisille, jotka arvostavat persoonallisuutta, ekologisuutta ja ovat kiinnostuneita uusista asioista.

Hoito-ohjeet

Imurointi säännöllisesti. Tuuletus haluttaessa ja talvella sään salliessa lumipesu. Ennen lumipesua, jäähdytä matto, ettei lumi tartu kiinni lämpöiseen mattoon.

Tarvittaessa hellävarainen tasovesipesu viileällä vedellä. Liota tekstiilipesuaine ensin hyvin veteen, levitä pesuvesi matolle ja harjaa pehmeällä harjalla. Vältä voimakasta hankausta. Huuhtele hyvin, poista ylimääräinen vesi esimerkiksi lastalla. Muotoile kosteana erityisesti leveyssuunnassa Tasokuivaus tai kuivaus tukevalla tangolla. Saattaa kutistua leveydestä pesussa n. 5-15%.

Materiaali

Pellava noin 50%, kierrätetty puuvilla noin 40%, pes 10%