Valkea Villamatto

Alk. 237 

Ylellinen villamatto, joka ansaitsee paraatipaikan kodissasi. Pehmeä ja lämpöinen villamatto tuo tilaan näyttävyyttä, olohuoneessa matto tuo raikkaan tuulahduksen ilmaan. Valkean huomaat ennen kuin pääset astumaan sen pehmoisen villan päälle. Sen takaa suunnittelija Liina Blomin taitava kudontaosaaminen. Kokovaihtoehdot ovat lähes rajattomat, nimittäin valitsemalla kokovaihtoehdoista koon: erikoiskoko, voit valita mittatilaustyönä tehtävän maton juuri sinun tarpeisiisi, tässä maksimi leveys 4 metriä ja pituutta saa olla vaikka kymmeniä metrejä.

Toimitusaika 22 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Materiaali: 84% villa, 8% paperinaru, 8% polyesteri.
Värit: valkoinen-musta, beige-harmaa, musta-harmaa.
Pohjaus: EVAPOLYTEX®
EVAPOLYTEX -pohjaus pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Huopa tekee matosta hieman joustavammän, pehmeämmän ja tiiviimmän. Pohjaus on hajuton eikä jätä jälkiä lattiaan. Se sopii kaikille lattiapinnoille eikä lattialämmityskään sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
Valmistaja: VM-carpet.
VM-Carpet pyrkii toimimaan ympäristöä vähän rasittavasti, valmistuksessa syntyvät jätepalat pyritään hyödyntämään omassa toiminnassa ja loput käytetään energiajätteenä Vaasan Mustasaaressa. VM Carpetin matot valmistetaan maailman parhaista materiaaleista. Ne kestävät aikaa ja kulutusta hyvin.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

84%villa/8%paperinaru/8%polyesteri