Tessa Splat Nukkamatto

Alk. 252 

Hauskan muotoinen Tessa Splat matto soveltuu moniin kodin tiloihin ja myös julkiseen käyttöön. Tessan nukka on kestävää ja pohjaus on liukumaton. Matto on ryhdikäs ja pysyy hyvin paikallaan jalan alla. Soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja on helppo puhdistaa.

Erityisen suosittu Tessa on lasten käyttämissä tiloissa kuten päiväkodeissa ja kouluissa. Siitä saa iloista tunnelmaa sekä mukavan alustan monille touhuille ja leikeille.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Iki-ihana Tessa matto taipuu helposti eri muotoihin. Tämä jo klassikoksi muodostunut VM-Carpetin nukkamatto kestää aikaa ja elämää. Todella helppohoitoinen. Nukkapinta valmistettu EU:ssa, pohjaus EVAPOLYTEX tehdään Suomessa kuten myös maton leikkaaminen kokoihin sekä viimeistely. Tessa sopii kaikille lattioille, kaikkiin kodin kuiviin tiloihin sekä lasitetulle terassille, mutta ei suoraan auringon valoon.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. 30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Materiaali

100% polyamidi
Pohjaus: EVAPOLYTEX ®