Tessa Round Pyöreä nukkamatto

Alk. 119 

Tessa soveltuu moniin kodin tiloihin ja myös julkiseen käyttöön. Tessan nukka on kestävää ja pohjaus on liukumaton. Matto on ryhdikäs ja pysyy hyvin paikallaan jalan alla.

Tessa-matolla on nyt kapea kanttaus vakiona. Maton saa ilman kanttiakin. Halutettasi sellaisen, ota yhteyttä myymälään tai lähetä meille sähköpostia.

Soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Samaan sarjaan kuuluvista Tessa Coloured ja Tessa Fair matoista löydät perinteisemmän muotoisia mattoja samoissa sävyissä.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Tessan nukka on kestävää polyamidia. Pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. 30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Materiaali

100% polyamidi
Pohjaus: EVAPOLYTEX ®