Solina Matto

Alk. 119 

Monen tilan matto, joka kiinnittää huomion. Voit viedä sen keittiöön tuomaan ryhtiä sisustukseen, eteiseen toivottamaan vieraat tervetulleiksi, tai vaikka terassille paistattelemaan aurinkoa kesäiltana. Solina luo tilan tuntua, on se laitettu mihin tahansa. Tyylikäs kuosi luo iloa ja käyttöikää, miellyttäähän se silmääkin. Valitsemalla koon: erikoiskoko voit kirjoittaa kenttiin valitsemasi koon. Max. leveys 4 metriä.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Tyylikäs matto, jonka käyttötarkoituksia voi olla monia. Se sopii niin terassille, eteiseen kuin keittiöönkin tuomaan ilmettä tilaan. Helppo pitää puhtaana kestävän polypropeenin ja polyesterin ansiosta. Matto pohjattu EVA-menetelmällä, ja näin pysyy hyvin paikoillaan naarmuttamatta lattiapintoja.

Maton reunat kantattu käsityönä väriin sopivalla kanttauksella. Saatavilla neljässä eri värissä: valkoinen, beige, harmaa ja musta.

Mahdollinen omilla mitoilla aina 4 metrin leveyteen saakka.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

88% Polypropyleeni/12%polyesteri