Ale!

Salmiakki Nukkamatto

Alk. 136  156 

Klassinen vinoruutukuvio Salmiakki nukkamatossa on aina yhtä tyylikäs. Olohuoneen sisustajaksi sopiva matto, joka tuo ilmettä halutessasi myös vaikkapa makuuhuoneeseen. VM-Carpetin mallistoa.

Salmiakki kestää myös julkisen tilan käytön esimerkiksi oleskelutiloissa ja neuvotteluryhmissä, missä ei käytetä rullatuoleja.

Valitsemalla kokovaihtoehdoista koon: erikoiskoko, voit valita mittatilaustyönä tehtävän maton juuri sinun tarpeisiisi, tässä maksimi leveys 4 metriä ja pituutta saa olla vaikka kymmeniä metrejä.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Salmiakki matosta saat myös omia räätälöityjä mittoja aina 4 metrin leveyteen saakka.

Salmiakki matto on moderni versio tutusta vinoneliökuviosta. Maton pinta on pehmeää polyamidinukkaa. Pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton, murenematon ja kierrätettävä.

Matto kestää kulutusta ja sopii myös esimerkiksi julkisten tilojen sohvaryhmiin.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

Polyamidinukka
Pohjaus turvallinen EVAPOLYTEX