Sade Matto

Alk. 119 

Jokaisen tilan Sade voi tyylikkäällä kuosillaan herättää tilan kuin tilan uuteen aamuun. Sade ei ole mikään tavanomainen matto. Suunnittelija Liina Blom on tehnyt taidokkaasti kuosin, joka on samaan aikaan hieman romanttinen ja kotoisa. Sateen jälkeen on raikasta, aurinko paistaa ja kaikki tuntuu uudistuneelta. Samaa tunnelmaa luo myös tämä kosteutta kestävä matto. Eteisessä Sade voi puhdistaa kuraiset kengät, keittiössä ei tarvitse pelätä sotkua vaan keskittyä olennaiseen. Sade matto sopii erinomaisesti myös terassille. Mikä on sen hienompaa kuin Sade auringon paistaessa?

Valitsemalla koon: erikoiskoko voit kirjoittaa kenttiin oman koon. Max. leveys 4 metriä.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Ryhdikäs matto, joka sopii tilaan kuin tilaan. Valmistettu kestävästä polypropeenista ja polyesteristä. Pohjauksen ansiosta pysyy paikoillaan naarmuttamatta lattiapintoja. Suunnittelija Liina Blom. Saatavilla kolmessa värissä: beige, harmaa ja musta.

Omat koot mahdollisia aina neljän metrin leveyteen saakka.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

88% Polypropyleeni/12%polyesteri
Pohjaus EVA