Ale!

Rytmi Villamatto

Alk. 199  234 

Rytmikäs villamatto ei hallitse tilaa, vaan se olemuksellaan tukee sisustusta ja tuo siihen tunnelmaa ja järjestystä. Laadukas matto on Ristomatti Ratian käsialaa, joka tunnetaan yleisesti korkeatasoisesta muotoilustaan, raikkaasta tunnelmasta ja rennosta eleganssista. Rytmi edustaa kaikkia näitä, tyylillä. Rytmikäs matto näyttää ja tietenkin tuntuu myös jalan alla pehmeältä ja miellyttävältä. Kokovaihtoehdot ovat rajattomat, nimittäin valitsemalla kokovaihtoehdoista koon: erikoiskoko, voit valita mittatilaustyönä tehtävän maton juuri sinun tarpeisiisi, tässä maksimi leveys 4 metriä ja pituutta saa olla vaikka kymmeniä metrejä.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Ristomatti Ratian suunnittelma Rytmi villamatto on laadukasta villaa ja kestävää paperinarua. Villa on luontaisesti likaahylkivää, mutta matossa on vielä lianhylkimiskäsittely varmistamassa helpon puhdistuksen. Huovutettu villalanka kestää käyttöä. Pohjaus on turvallinen EVAPOLYTEX, joka on hajuton, murenematon ja sopii kaikille lattioille, myös lattialämmitteisille.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

66% villa/ 34% paperi