Romance Peikonlehti Nukkamatto

Alk. 283 

Peikonlehti-maton miellyttävän pehmeä nukka tuntuu mukavalta jalan alla. Matto on erityisen kauniin muotoinen ja tavanomaisuudesta poikkeava, saat tällä matolla persoonallisuutta sisustukseesi. Soveltuu oikein hyvin vaikkapa olo- ja makuuhuoneeseen. Varmasti myös lastenhuoneessa ilahdutaan hauskanmuotoisesta matosta. Kestää myös julkisten tilojen käyttöä.

Halutessasi oman muodon tai koon, ota meihin yhteyttä.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Romancen nukka on kestävää polyamisia ja matto sopii kodin sisustuksen lisäksi erinomaisesti esimerkiksi neuvottelutiloihin ja aulojen istuinryhmien alle. Halutessasi oman muodon tai koon, ota meihin yhteyttä.

Romance-maton pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. 30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Materiaali

100% polyamidi
Pohjaus: EVAPOLYTEX®