Laituri Villamatto

Alk. 241 

Laiturilta voit katsoa suoraan järvelle. Laiturin päässä on vene. Voit kuvitella tämän näyn, puhdas luonto avautuu edessäsi. Laituri – matto puolestaan on kudottu luonnollisista materiaaleista ja sävyt ovat luonnon omasta paletista lainattuna. Se antaa kosketuksen puhtaaseen luontoon suoraa kotisi lattialta. Leikkisä kuosi tuo luonnollista eloa tilaan. Valitsemalla kokovaihtoehdoista koon: erikoiskoko, voit valita mittatilaustyönä tehtävän maton juuri sinun tarpeisiisi. Tässä maksimi leveys 4 metriä ja pituutta saa olla vaikka kymmeniä metrejä. Design Elina Helenius.

Toimitusaika 22 päivää

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Laituri villamaton pohjaus on joustava ja turvallinen EVAPOLYTEX®, joka sopii kaikille lattioille, on hajuton eikä siitä irtoa jälkiä lattiaan. Sopii myös lattialämmitteisille lattioille. Design Elina Helenius. Valmistettu Suomessa.

VM-Carpet

Viita-ahon mattokutomon perustivat Arto ja Aila Viita-aho vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Kutomossa tehtiin mm. räsymattoja jo heti alusta lähtien, myöhemmin mukaan tulivat myös nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal ja pellava.

Arto Viita-aho oli innovatiivinen yrittäjä, jolla oli jatkuvasti kehittämisideoita työnalla ja tämä perinne on jäänyt yrityksen dna:han edelleenkin. VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 20 vuotta. Tänään VM-Carpet on Suomen suurin kutomo, jolla on edelleen omaa tuontantoa Lappajärvellä.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

51% villa/ 49% paperi