Ale!

Kasperi Pellava-puuvillamatto

Alk. 175  199 

Maanläheisin värein kudotun Kasperin materiaalit ovat rouhea pellava ja puuvilla, josta 80% kierrätettyä. Taidokkaat, ihastuttavat sidokset antavat mfatolle modernilla tavalla perinteikkään ilmeen. Kasperi on osa uutta Forest folk tuotebrandia. Valmistettu Suomessa.

Design Mervi Pesonen

Toimitusaika 21 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Kasperi on Pohjanmaalla kudottu pellava-puuvillamatto, jonka kuteet on valmiiksi esikutistettuja eikä se enää juurikaan kutistu pesussa. Puuvillasta on 80% kierrätettyä ja myös puuvillakude on valmistettu Suomessa. Ihastuttavat ja kauniit sidokset on suunnitellut Mervi Pesonen. Runsaasti kokovaihtoehtoja.

Forest Folk on enemmän kuin tuotebrändi. Se on tapa suhtautua elämään: iloisesti hassutellen, kunnioittaen omia juuria ja taustoja. Forest Folk on tehty ihmisille, jotka arvostavat persoonallisuutta, ekologisuutta ja ovat kiinnostuneita uusista asioista.

Hoito-ohjeet

Imurointi säännöllisesti.

Tarvittaessa hellävarainen tasovesipesu viileällä vedellä. Liota tekstiilipesuaine ensin hyvin veteen, levitä pesuvesi matolle ja harjaa pehmeällä harjalla. Vältä voimakasta hankausta. Huuhtele hyvin, poista ylimääräinen vesi esimerkiksi lastalla. Tasokuivaus tai kuivaus tukevalla tangolla.

Materiaali

Pellava noin 50%, puuvilla noin 50%, puuvillasta on 80% kierrätettyä