Hattara Nukkamatto

Alk. 114 

Hattara-matto om nimensäkin mukaan ylellisen pehmeältä jalan alla kuin pumpuli pilvellä astelisi. Hattara soveltuukin erinomaisesti olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Mmyös lastenhuoneessa siinä on mukava istuskella pidempäänkin. Vaikka pinta on pehmeä, kestää matto silti hyvin kulutusta. Pohjauksen ansiosta matto on joustava ja ryhdikäs.

Valitsemalla kokovaihtoehdoista koon: erikoiskoko, voit valita mittatilaustyönä juuri sinun tarpeisiisi sopivan maton, maksimileveys 4 metriä, pituus voi olla rullan pituuteen saakka eli jopa 30 kymmentä metriä.
Hattara sopii myös kokolattiamatoksi. Mikäli haluat kokolattiamaton, ota meihin yhteyttä sähköpostilla.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. Ei sisällä lateksia.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

100% polyamidi, Pohjaus: EVAPOLYTEX­®