Ale!

Elysee Nukkamatto

Alk. 82  96 

Elysee-maton miellyttävän pehmeä nukka tuntuu mukavalta jalan alla. Matto on joustava ja ryhdikäs, se soveltuu kaikille lattiapinnoille. Valitsemalla kokovaihtoehdoista koon: erikoiskoko, voit valita mittatilaustyönä juuri sinun tarpeisiisi sopivan maton, tässä maksimi levys 4 metriä, pituus kymmeniä metrejä. Tämä matto soveltuu siis myös kokolattiamatoksi. Elysee-mattoa löytyy myös pyöreänäkuviomattoina ja pitsikuvioisena.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Materiaalina polypropeeni on helppo puhdistaa ja sen väreillä on erinomainen valonkesto. Maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Materiaali

Nukka: 100% polypropeeni
Pohjaus: EVAPOLYTEX ®