Elysee Köynnös Nukkamatto

Alk. 187 

Siisti ja matalanukkainen Elysee Köynnös-matto tuntuu pehmeältä jalan alla. Maton toisessa reunassa kulkee kaunis sydänköynnös kuvio. Voit valita useasta upeasta sävystä jotka sopivat erinomaisesti makuu- ja olohuoneeseen. Myös lastenhuoneessa Köynnös matto ilahduttaa ja siinä on mukava istuskella pidempäänkin. Pohjassa on EVAPOLYTEX-pohjausmateriaali, joka tekee matosta liukumattoman ja ryhdikkään. Pastellisempia sävyjä löydät Hattara köynnös-matoista.

Toimitusaika 22 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX pohjausmateriaali, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. Matossa oleva köynnöskuvio on tehty reikäkuviointina.

Hoito-ohjeet

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. 30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Materiaali

100% polyamidi
Pohjaus: EVA