Ale!

Askel Villamatto

Alk. 167  197 

Askel, ylellinen villamatto pehmentää kiireisintäkin päivääsi. Maton alkuperä juontaa juurensa Aalto yliopiston tekstiilisuunnittelijaopiskelijoiden kesäkurssille. Innostuneet opiskelijat saivat aikaan hienoja suunnitelmia, joista perinteinen kukonaskel-kuosi pääsee hienosti esille tässä Askel maton muunnelmassa.

Valitsemalla kokovaihtoehdoista koon: erikoiskoko, voit valita mittatilaustyönä juuri sinun tarpeisiisi sopivan maton, tässä maksimi levys 3,7 metriä. Tämä matto soveltuu myös kokolattiamatoksi. Valmistettu Suomessa.

Toimitusaika 24 päivää

Poista

Syötä haluamasi mitat (leveys x pituus)

xcm

Syötä haluamasi pituus

cm
Katso toivelista

Kerro kaverille:

Tuotekuvaus

Kotimaisen Askel maton pinta on korkealaatuista huovutettua villalankaa. Villa on luontaisesti likaahylkivää ja helposti puhdistuvaa.
Pohjaus on turvallinen EVAPOLYTEX, joka sopii kaikille lattiolle, myös lattialämmitteisille. Voit tilata maton myös omilla mitoilla. Omilla mitoilla ei palautusoikeutta. Valmistaja VM-Carpet. Matto on valmistettu Suomessa.

Hoito-ohjeet

Säännöllinen imurointi. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Pesu-ohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen tasovesipesu max. 30°C miedolla pesuaineliuoksella ja pehmeällä harjalla. Ei liotuista eikä kovaa hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Kuivataan ilmavasti. Ei saa taittaa.

Materiaali

64% villa/ 36% paperinaru