Kampanjat

Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva matto!

Tilaa matot kätevästi verkkokaupasta! Kotiinkuljetus nyt kaikille verkkokaupan toimituksille.

Myymälässä aina jotain uutta, ja hyviä alennuseriä: villamattoja, nukkamattoja, viskoosimattoja, pyöreitä. VM-Carpetin mattoja laaja valikoima. Mahdollisuus omiin kokoihin. Rullilta käytävämatot helposti.

VUODEN LOPPUUN ASTI KAIKKI MYYMÄLÄN MATOT vähintään -20%. Isompia aleja poistomatoista ja eristä myymälässä.

Tule katsomaan!

Laadukas valikoima eri tiloihin kotona ja työpaikalla. Useista malleista saatavilla omat mitat ja käytävämatoista omilla pituuksilla.

Kysy tarvittaessa lisää! Jos sopivaa ei verkkokaupastamme löydy, etsitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.

KOTIIN JA TYÖPAIKALLE MYYMÄLÄSTÄ ja VERKKOKAUPASTA

Pehmeitä nukkamattoja  Helppohoitoisia mattoja keittiöön ja terassille, paljon erilaisia vaihtoehtoja. Muun muassa puuvillamattoja, muovimattoja, polypropeenimattoja, paperinarumattoja. Nyt myös aivan upeat ruotsalaisen Horreds:n muovimatot.
Erilaisia villamattoja laadukas valikoima, löytyy sekä sileitä että muhkealla pampulapinnalla. Kotimaisia puuvillamattoja ajankohtaisissa väreissä, joita voi myös räälälöidä oman maun mukaan.

Myymälässä laajin valikoima VM-Carpetin mattoja, myös sellaisia mitä et muualta saa. Tule katsomaan kivijalkamyymäläämme (Rengastie 2, Seinäjoki).

Villa ja Peite showroom luonnonmateriaaleista kotimaassa valmistetuista nukkumatuotteista myymälässämme.
Valikoimaan kuuluu patjat, petarit, täkit ja tyynyt. Materiaalit villaa, luomupuuvillaa, kookosta, pellavaa ja hevosenharjasta. Tule tutustumaan ja saat samalla alekoodin tuotteiden tilaamiseen.

Kotimaisia mattoja lähituotantona

Myymälässä mattolavallinen kotimaisia mattoja alennuksessa -30% ovh:sta

Runsas ERÄ  VM-Carpetin pikkuvikaisia, ei-vakiokokoisia, mallistosta poistuneita tai II-laatuisia mattoja -30-50%

Mukana käytävämattoja ja isompia mattoja pääosin nukkaisena. Isoja kudottuja mattoja on muun muassa paperinarusta.

Tule valitsemaan parhaat päältä!

Verkkokaupastamme on myös harkittu valikoima valaisimia

Valaisimet ovat muun muassa italialaiselta Ideal Lux:lta. Ne löydät tuotevalikossa ”Valaisimet”

Saimme täydennystä. Laadukkaita, värikkäitä matalanukkaisia mattoja, jotka kestävät julkistenkin tilojen käytön. Pyöreänä eri kokoja. Esimerkiksi Ø80-90 cm hintaan 59,-.

LEPO on uusi lemmikkipeti isommalle koiralle. Valmistettu Suomessa. Päällinen kestävää, kaunista ja tukevaa puuvillamattoa, taustakangas helppohoitoista easy care-kalustekangasta sekä pisteenä i:n päälle Lennolin kotimainen sisätyyny.

KOLO koiranpeti keskikokoiselle koiralle on nyt myymälässä. Kiva pyöreä muoto on mukava niin silmälle kuin lemmikillekin. Rakenne ja materiaali yhdessä vaimentavat myös ääntä ja näin pedissä on hyvä rauhoittua.

SYLI lemmikkipeti on uusi petikoko pienelle koiralle tai kissalle. Ihana pyöreä muoto. Tästä saatavilla myös eri värejä. Kotimainen tämäkin.

Tule tutustumaan myös tähän hienoon suomalaiseen lemmikkien design-tuotteeseen!

Kerro kaverille: