Kampanjat

Kotimaisista oman mattokutomon puuvilla-narumatoista saat omia mittoja ja myös värityksiä tilaasi sopivilla sävyillä. Tiivispintaisena ne sopivat erinomaisesti myös allergisille. Samoin lattialäämmityksen kanssa.

Kaksin puolin käytettävät matot toimivat erinomaisesti lattialämmitteisillä lattioilla. Hlppohoitoiset matot sopivat myös lemmikkikotiin. Omia mittoja voidaan näissä matoissa räätälöidä aina 160 cm leveyteen saakka.

Kotimaiset matot tulevat läheltä ja edistävät sekä työpaikkojen että osaamisen säilymistä Suomessa.. Puuvilla näiden mattojen kuteissa on kierrätettyä, polyesteri osittain kierrätettyä PET-materiaalia. Paperinaru on erikoislujaa laatua ja tietenkin sellupohjaista, eli materiaali on metsästä lähtöisin. Kuten myös loimissa viskoosi. Loimen toinen materiaali on polyesteri, joka lisää lujuutta. Lähituotantoa Suomesta vastuullisesti tuottettuna, tekijänä Mattokutomo Malla.

VM-Carpetin mattojen laaja valikoima sekä myymälässä että verkkokaupassa. Tutustu lisää!

Myymälässä juuri nyt alessa:

Puuvillamattoja ym. alekorista edullisesti.

Erä VM-Carpetin alemattoja -30 – 50%

Botnia Carpetin viimeisiä kotimaisia, ihania, paksuja ja pehmoisia villamattoja, ale jopa 70%.

Myymälässä mukava valikoima Puuvilamattoja

Monen väriset ja kokoiset puuvillamatot ovat suomalaisen kodin perinteisiä sisustajia. Ne sopivat niin keittiöön kuin mihin tahansa tilaan.

Mökillä ne antavat paitsi käytännöllistä mukavuutta myös rentoa tunnelmaa. Runsaasta värivalikoimasta löydät varmasti omasi ja jos ei löydy, tehdään omilla värityksillä sinun näköisesi räätälöidysti.

Laadukas villamatto on luonnostaan likaa hylkivä.

Villamatto sopii niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin keittiöönkin. Villa on luonnostaan likaahylkivää ja se tuo mukavaa lämmöntuntua sisustukseen.

Tilaa matot kätevästi verkkokaupasta! Kotiinkuljetus nyt kaikille yli 100 eur verkkokaupan tilauksille ilman lisäkulua.

Verkkokaupasta tilaat kätevästi vaikka kotisohvalla ollessa. Mahdollisuus tilata useita malleja omilla pituuksilla sekä VM-Carpet kokonaan omilla mitoilla (max. 4 metriä leveänä). Toimitus kotiinkuljetuksella samalla toimituskululla, kun tuotteiden tilaus on yli 100 eur. Toimituskulut ovat joko 9,90 eur, 14,90 eur tai 39,90 eur riippuen paketin koosta. Yleisin toimituskulu on 14,90 eur.

Myymälässä aina jotain uutta, juuttimattoja monen kokoisia ja myös pyöreitä,
ihania kotimaisia puuvillamattoja myös räätälöitynä omilla pituuksilla ja värityksillä sekä hyviä alennuseriä: villamattoja, nukkamattoja, viskoosimattoja, pyöreitä. VM-Carpetin mattoja laaja valikoima. Mahdollisuus omiin kokoihin.

Rullilta käytävämatot omilla mitoilla helposti.

KOTIIN JA TYÖPAIKALLE MYYMÄLÄSTÄ ja VERKKOKAUPASTA

Laadukas valikoima eri tiloihin kotona ja työpaikalla. Useista malleista saatavilla omat mitat ja käytävämatoista omilla pituuksilla.

Pehmeitä nukkamattoja  Helppohoitoisia mattoja keittiöön ja terassille, paljon erilaisia vaihtoehtoja. Muun muassa puuvillamattoja, muovimattoja, polypropeenimattoja, paperinarumattoja. Nyt myös aivan upeat ruotsalaisen Horreds:n muovimatot.
Erilaisia villamattoja laadukas valikoima, löytyy sekä sileitä että muhkealla pampulapinnalla. Kotimaisia puuvillamattoja ajankohtaisissa väreissä, joita voi myös räälälöidä oman maun mukaan.

Myymälässä laajin valikoima VM-Carpetin mattoja, myös sellaisia mitä et muualta saa. Tule katsomaan kivijalkamyymäläämme (Rengastie 2, Seinäjoki).

Villa ja Peite showroom luonnonmateriaaleista kotimaassa valmistetuista nukkumatuotteista myymälässämme.
Valikoimaan kuuluu patjat, petarit, täkit ja tyynyt. Materiaalit villaa, luomupuuvillaa, kookosta, pellavaa ja hevosenharjasta. Tule tutustumaan ja saat samalla alekoodin tuotteiden tilaamiseen.

Kotimaisia mattoja lähituotantona

Puuvillamatot voidaan kutoa lähituotantona myös omalla värityskellä ja raitamallilla, jos valmiista kuoseista ei löydy mieluisaa. Kotimaiset matot valmistetaan pääosin käsityönä uniikisti tilauksen mukaan. Siksi toimitusaika 2-5 viikkoa riippuen tekijän tuotantotilanteesta.

Runsas ERÄ  VM-Carpetin pikkuvikaisia, eri-vakiokokoisia, mallistosta poistuneita tai II-laatuisia mattoja -30-50%

Mukana käytävämattoja ja isompia mattoja pääosin nukkaisena. Isoja kudottuja mattoja on muun muassa paperinarusta.

Tule valitsemaan omasi!

Verkkokaupastamme on myös harkittu valikoima valaisimia

Valaisimet ovat muun muassa italialaiselta Ideal Lux:lta. Ne löydät tuotevalikossa ”Valaisimet”

Kysy tarvittaessa lisää! Jos sopivaa ei verkkokaupastamme löydy, etsitään yhdessä teille sopiva mattoratkaisu.

Laadukkaita, värikkäitä matalanukkaisia mattoja, jotka kestävät julkistenkin tilojen käytön. Pyöreänä eri kokoja. Esimerkiksi Ø80-90 cm hintaan 59,-.

LEPO on jämäkkä lemmikkipeti keskikokoiselle koiralle. Valmistettu Suomessa. Päällinen kestävää, kaunista ja tukevaa puuvillamattoa, taustakangas helppohoitoista easy care-kalustekangasta sekä pisteenä i:n päälle Lennolin kotimainen sisätyyny.

KOLO koiranpeti pienelle koiralle on nyt myymälässä. Kiva pyöreä muoto on mukava niin silmälle kuin lemmikillekin. Rakenne ja materiaali yhdessä vaimentavat myös ääntä ja näin pedissä on hyvä rauhoittua.

SYLI lemmikkipeti on uusi petikoko pienelle koiralle tai kissalle. Ihana pyöreä muoto. Kestävä käytössä, reunat eivät löpsähdä. Tästä saatavilla myös eri värejä. Kotimainen tämäkin.

Tule tutustumaan myös tähän hienoon suomalaiseen lemmikkien design-tuotteeseen!

Kerro kaverille: